startpagina

Woonvisie verhuist tijdelijk met de woonwinkel

05-02-2018

Op maandag 12 februari opent de tijdelijke woonwinkel van woningcorporatie Woonvisie aan de Klaas Katerstraat 40 in Ridderkerk.

Woonvisie verhuist tijdelijk met de woonwinkel

De reden voor de verhuizing is de verbouwing van het kantoor van Woonvisie aan het Koningsplein. In het najaar van 2018 kunnen klanten weer terecht in de vernieuwde woonwinkel op het Koningsplein. De woonwinkel aan de Klaas Katerstraat is op de gebruikelijke tijden open van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 12.30.
 
Verhuisservice           
Team verhuisservice verhuist ook mee naar de woonwinkel aan de Klaas Katerstraat. Klanten met een afspraak voor een intakegesprek of huurcontract ondertekening ontvangt Woonvisie op deze locatie. Afspraken met medewerkers van team verhuisservice vinden ook buiten de openingstijden van de woonwinkel plaats.
 
Bereikbaarheid
Teammanager Klant & VvE Management Petra Blom benadrukt dat Woonvisie er alles aan doet om klanten ook op de verhuisdagen zo goed mogelijk van dienst te zijn: “De verhuizing van de woonwinkel is heel strak gepland zodat klanten er geen hinder van ondervinden. We verhuizen op woensdag 7, donderdag 8 en vrijdag 9 februari. De woonwinkel op het Koningsplein is dan nog gewoon open tot 12.30 uur. Ook telefonisch streven we ernaar om op de verhuisdagen goed bereikbaar te zijn.”

Verbouwing
Woonvisie verbouwt haar huidige pand op een slimme manier naar een transparant modern kantoor met een kleiner vloeroppervlakte. Het streven is klanten nog beter van dienst te zijn door op een andere manier samen te werken en gebruik te maken van nieuwe ICT-toepassingen. Woonvisie heeft bijvoorbeeld toegang tot alle gegevens als zij bij haar klanten op bezoek is.