startpagina

Woonstad Rotterdam levert het smaakvolle nieuwbouwproject Soetendaal op

01-06-2015

Eigenzinnig wonen aan het randje van de stad

Woonstad Rotterdam levert het smaakvolle nieuwbouwproject Soetendaal op

Donderdagavond 28 mei jl. leverde woningcorporatie Woonstad Rotterdam het nieuwbouwproject Soetendaal op in de Rotterdamse wijk het Oude Noorden. Het project bestaat uit 32 koop- en vrije sector huurwoningen met een passend uiterlijk. Het is de ideale situatie; eigenzinnig wonen aan het randje van de stad.

Het project
Aan de rand van de verrassende wijk het Oude Noorden zijn 16 luxueuze stadswoningen, 2 beneden- en bovenwoningen en 14 vrije sector huurwoningen gebouwd. In samenspraak met de bewoners is gekozen voor architectuur die aansluit bij het unieke karakter van de wijk; authentiek en smaakvol. De woningen zijn zeer ruim, oplopend tot 175 m2, en voorzien van alle moderne gemakken. De aparte eetkeuken op de begane grond is voorzien van hoogwaardige apparatuur. Een fijne stadstuin maakt het plaatje compleet.

Meer informatie over dit project is te vinden op www.woneninsoetendaal.nl.

Woonstad Rotterdam
Woonstad Rotterdam gelooft in een wijkgerichte aanpak. Door gebruik te maken van de unieke kracht, identiteit en functie van wijken, dragen we bij aan een stad waarin iedereen kan wonen, werken en leven zoals hij wil.
Rotterdam heeft behoefte aan een meer diverse woningvoorraad. Deze moet voldoen aan de toekomstige vraag. Woonstad Rotterdam stuurt gericht op de kwaliteit en samenstelling van de portefeuille met renovatie, transformatie en nieuwbouw.