startpagina

Veelzijdig aanbod Woonstad Rotterdam tijdens Woonbeurs

08-03-2016

Woonstad Rotterdam presenteert tijdens de Woonbeurs Rotterdam het bestaande woningaanbod in de segmenten: Kopen, Vrije Sector Huur en Plus Huren. Bezoekers die niet weten wat bij hen past kunnen de kopen of hurentest doen.

Woningzoekenden kunnen 12 en 13 maart tussen 12.00 en 17.00 binnenlopen op de beurs in het WTC, Beursplein 37 te Rotterdam.
 
‘Koophuis? Huurhuis? Jouwhuis! Woonstad Rotterdam heeft de woning die jou past’. Dat dit geen loze woorden zijn bewijst Woonstad tijdens de Woonbeurs Rotterdam. Woningzoekenden kunnen zich laten informeren over bestaande koopwoningen in Rotterdam (verkoopprijzen vanaf circa € 60.000,- tot circa € 250.000,-) en vrije sector huurwoningen (huurprijzen vanaf € 711,-  per maand).
Ook is er volop informatie over de huurwoningen in het nieuwe segment Plus Huren (huurprijzen vanaf € 587,- per maand). Huurwoningen met het label Plus Huren bieden net iets meer. Het gaat om een uitgebreid aanbod op mooie locaties in Rotterdam. De woningen zijn veelal net gerenoveerd en klaar om direct te betrekken. De huurprijs ligt tussen de 587 en 710 euro per maand, exclusief servicekosten. Net als bij sociale huurwoningen heb je de zekerheid dat Woonstad Rotterdam het beheer en onderhoud doet. Tegelijkertijd profiteer je van minder lange wachttijden.
 
Kopen of huren? Mensen die nog niet weten of ze willen kopen of huren, kunnen de kopen of huren test doen op de beurs of op de website van Woonstad Rotterdam. Na de test kunnen zij terecht voor een persoonlijk advies over het woningaanbod.