startpagina

Modernisering dienstverlening en verbouwing kantoor van Ressort Wonen

18-09-2017

Huurders verdienen een moderne en professionele dienstverlening. Ressort Wonen maakt hier werk van!

Vanaf 2 oktober ondergaat het kantoor een face lift. Kort daarna presenteert de woningcorporatie in Rozenburg  een nieuwe huisstijl.  En gaat zij meer gebruik maken van  moderne communicatiemiddelen.
 
Kantoorverbouwing
De firma Breijer Bouw gaat het pand aan de Juliana van Stolberglaan intern verbouwen en transformeren tot een modern en eigentijds kantoor. De keuze van de kleuren en het materiaalgebruik is niet alleen door medewerkers van Ressort Wonen bepaald. In overleg met huurders en samenwerkingspartners is bekeken wat het beste bij de kernwaarden van Ressort Wonen past. Een van die kernwaarden is transparantie. Dit komt in het nieuwe kantoor letterlijk tot uitdrukking in grote glazen scheidingswanden. Verder wordt het kantoor fris en licht met warme kleuren en materialen.
 
Moderne dienstverlening          
Ressort Wonen moderniseert de dienstverlening. Dit uit zich in een nieuwe huisstijl met een nieuw logo, het gebruik van social media en de ontwikkeling van een volledig nieuwe website. Dit alles om de huurders, ook online, nog beter te helpen. De nieuwe huisstijl staat gepland voor het eind van dit jaar. De vernieuwing van de communicatiemiddelen en de nieuwe website volgen begin 2018.
 
Het kantoor blijft gewoon open
De verbouwing start op 2 oktober en is naar verwachting eind december gereed. 
Tijdens de verbouwing is het kantoor geopend en blijft door een tijdelijke aanpassing van de entree voor iedereen bereikbaar.  Het is mogelijk dat bezoekers in deze periode enige overlast ervaren, maar de dienstverlening gaat gewoon door.