startpagina

Mini-woonmarkt 143 eengezinswoningen Overschie

17-06-2014

Op 28 juni presenteert Woonstad Rotterdam nieuwbouwproject Kleinrijk tijdens een mini-woonmarkt in Overschie.

Mini-woonmarkt 143 eengezinswoningen Overschie

28 juni presenteert Woonstad Rotterdam nieuwbouwproject Kleinrijk tijdens een mini-woonmarkt in Overschie. Belangstellenden kunnen hier informatie krijgen over de ontwikkeling van dit nieuwe buurtje in Overschie. Niet alleen over de woningtypen en plattegronden, maar ook over de woon- en leefomgeving. Welke voorzieningen zijn er? Waar gaan de kinderen naar school en waar spelen ze buiten? Alles over hoe je woont en leeft in Kleinrijk. Bezoekers kunnen zich ook laten adviseren over financiële mogelijkheden en verkoop eigen woning. Kinderen zijn van harte welkom. Zij kunnen knutselen of zich uitleven in de speeltuin. De mini-woonmarkt wordt gehouden in Speeltuin Levenslust, Kedichemstraat 1 Rotterdam-Overschie. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom.
 
De woningen van project Kleinrijk zijn uitermate geschikt voor starters, gezinnen en mensen die ruimer willen wonen in een huis met een tuin. De 143 ruime singel- en tuinwoningen hebben een woonoppervlakte vanaf 110 m2 en zijn bijzonder scherp geprijsd. Koopprijs vanaf € 179.500 v.o.n., huurprijs vanaf € 839,- per maand. Prijzen zijn inclusief keuken en sanitair.
De drielaagse eengezinswoningen hebben standaard drie slaapkamers, met de mogelijkheid om er vijf te realiseren. De zolder is vrij indeelbaar. Er zijn diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een uitbouw of dakkapel. Daarnaast zijn er diverse indelings- en afwerkingsmogelijkheden. Al deze mogelijkheden, plattegronden en woningtypen worden tijdens de mini-woonmarkt gepresenteerd.
De verkoop van Kleinrijk start eind 2014.
 
Kleinrijk wordt een rustige, kindvriendelijke buurt met veel water en groen. Alle voorzieningen zijn aanwezig: kinderopvang, speelplaatsen, zorg, sport- en recreatiemogelijkheden en een compleet winkelaanbod in het centrum van Overschie. En met de fiets of het openbaar vervoer is het centrum van Rotterdam dichtbij.
 
Planning
Belangstellenden kunnen zich vanaf nu inschrijven op www.kleinrijk.nl.  Eind 2014 gaat Kleinrijk in verkoop. Meer informatie over dit project is te vinden op www.kleinrijk.nl en op facebook.com/kleinrijk.