startpagina

8 november start verkoop Kleinrijk Overschie

03-11-2014

Grote belangstelling voor ruime eengezinswoningen Woonstad Rotterdam

Zaterdag 8 november start de verkoop de 1e fase van project Kleinrijk in Overschie.  Woonstad Rotterdam bouwt tussen het Blankenburgerpark en de Cannemanstraat 143 ruime eengezinswoningen met een voor- en achtertuin in jaren dertigstijl. Zaterdag start de verkoop van 19 woningen  in Speeltuin Levenslust, Kedichemstraat 1 tussen 10.00 tot 12.00 uur.
 
Woonstad Rotterdam bouwt 143 ruime eengezinswoningen met voor- en achtertuin in Rotterdam Overschie. Voor dit project ‘Kleinrijk’ is al veel belangstelling; ruim 900 gegadigden hebben zich al ingeschreven. Niet zo vreemd gelet op de prijs en de plek. De koopprijzen zijn vanaf 179.500 euro v.o.n. en de plek is groen en ligt centraal tussen het Blankenburgerpark en de Cannemanstraat.
 
Het project
Kleinrijk bestaat uit ruime, drielaagse singel- en tuinwoningen met woonoppervlaktes vanaf circa 110 vierkante meter en aantrekkelijke prijzen. De koopsommen van de tuinwoningen beginnen bij 179.500 euro (v.o.n.), die van de singelwoningen bij 219.500 euro (v.o.n.). Deze prijzen zijn inclusief een keuken en sanitair.  Standaard heeft een woning drie slaapkamers, maar het is mogelijk om uit te breiden naar vijf slaapkamers. Verder zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden, zoals een uitbouw of dakkapel.
 
Een deel van de woningen is bestemd voor de verhuur. De verhuur start naar verwachting in het eerste kwartaal van 2015. De huurprijzen beginnen bij 839 euro per maand.