startpagina

15 maart start verkoop Buitengewoon Bajonet

12-03-2014

29 eengezinswoningen met tuin en eigen parkeerplaats in centrum Rotterdam voor slechts (vanaf) € 199.000!

15 maart start de verkoop van 29 ruime en zeer aantrekkelijk geprijsde eengezinswoningen tijdens de beurs Wonen010 in het WTC. Woonstad Rotterdam ontwikkelt en bouwt deze woningen tussen de West Kruiskade en Nieuwe Binnenweg. Kopers kunnen tijdens woonworkshops nog meedenken over de indeling en uitstraling van hun woning.

Buitengewoon Bajonet bestaat uit 29 eengezinswoningen met tuin en een parkeergarage onder de woningen. De woningen zijn ruim en hebben een oppervlakte van 111m2 tot 190m2 en zijn te koop vanaf €199.000,- V.O.N. Dit type woningen is zeer schaars in het centrum van de stad. Daarnaast kunnen potentiële kopers meedenken over de vele mogelijkheden van deze luxe woningen. Inmiddels hebben er al diverse woonworkshops plaatsgevonden en wordt er op 9 april weer een workshop georganiseerd. Inschrijven hiervoor kan op de projectsite van Buitengewoon Bajonet of tijdens de beurs Wonen010 in het WTC, Beurplein 37 te Rotterdam. Hier is ook alle informatie te krijgen over het project. De beurs is 15- en 16 maart open van 12.00 tot 17.00 uur.

De buurt

Het Oude Westen is levendig, gezellig en divers. Je vindt er voor ieder wat wils. Hippe winkels, biologische eetzaken, Chinese supermarkten, scholen, een wijkpark en ook nog eens op loopafstand van het nieuwe Centraal Station en het Museumpark.
Met de start van het Buitengewoon Bajonet wordt een volgende stap gezet in de vernieuwing en verdere ontwikkeling van het Oude Westen. Woningen worden vernieuwd en verbeterd en de buitenruimte wordt grondig aangepakt. Stoepen worden verbreed, er komt meer groen en mooie binnentuinen aangelegd. Parkeren gebeurt zoveel mogelijk in de parkeergarages