startpagina

10 juli laatste woonworkshop De Weg naar Kralingen

09-07-2014

Belangstellenden voor een luxe en ruim koopappartement in Rotterdam Kralingen kunnen donderdag 10 juli voor de laatste keer over hun droomhuis meedenken.

10 juli laatste woonworkshop De Weg naar Kralingen

Woonstad Rotterdam ontwikkelt in Rotterdam Kralingen luxe en ruime koopappartementen. In een kleinschalig gebouw komen zeventien luxe appartementen met drie, vier of vijfkamers en woonoppervlaktes van circa 95 tot ruim200 vierkante meter. Woonstad Rotterdam organiseert 10 juli de 2e en laatste woonworkshop op de Rochussenstraat 21 om 19.30 uur. Tijdens de woonworkshop kunnen belangstellenden meedenken over de indeling van hun droomhuis.

Ieder appartement heeft een terras van zo'n twintig vierkante meter, een aantal appartementen heeft zelfs twee terrassen. Standaard is er minimaal een eigen parkeerplaats met berging onder het gebouw. Prijzen zijn vanaf ca. 250.000 euro (v.o.n.). De verkoop van de appartementen start eind 2014. Deelnemers aan de woonworkshop hebben voorrang bij de eerste toewijzing na start verkoop.


De Weg naar Kralingen
De Weg naar Kralingen is een nieuw, statig buurtje in de geliefde Rotterdamse wijk Kralingen. Woonstad Rotterdam herontwikkelt het gebied tussen de Sophiakade en de Vlietlaan. De contouren van de eerste fase zijn al goed te zien: Ruime nieuwbouw eengezinswoningen in herenhuisstijl die allemaal zijn verkocht. In fase 1 konden kopers ook in verschillende woonworkshops meedenken over de indeling van hun woning. Het resultaat: gevarieerde architectuur van woningen.
Fase 2a bestaat uit de eerder genoemde 17 appartementen. In fase 2b komen 62 eengezinswoningen, de ontwikkeling en realisatie van deze woningen is 2015-2017.


Woonworkshops
Belangstellenden voor woonworkshop van de appartementen kunnen zich aanmelden via www.dewegnaarkralingen.nl. En de deelnemers hebben een voorrangspositie bij de start verkoop.