startpagina

Sleuteluitreiking aan de eerste bewoners van de eengezinswoningen aan De Bleek in Wilgenrijk Maassluis

17-08-2023

Op woensdag 16 augustus is Maasdelta Groep gestart met het opleveren van 12 eengezinswoningen in de sociale huursector aan De Bleek in Wilgenrijk. De eerste sleutel is uitgereikt aan mevrouw Silvia Lopes. De komende week ontvangen alle huurders de sleutel van hun nieuwe woning aan De Bleek 1 t/m 23 (oneven nummers).

Sleuteluitreiking aan de eerste bewoners van de eengezinswoningen aan De Bleek in Wilgenrijk Maassluis

Projectleider Fenno Duijvesteijn overhandigde met plezier de sleutels aan mevrouw Lopes die stond te springen om aan de slag te gaan in haar nieuwe huis. Fenno vertelt “ik vind het altijd een bijzonder moment als we de sleutel van een nieuwbouwwoning mogen overhandigen. Want deze woning verhuren wij voor het eerst. Maar net als alle verhuringen zijn de enthousiaste huurders een mooi gezicht om te zien. Daar word ik blij van. Wij wensen de nieuwe huurders heel veel plezier in hun woning”. 
 
De eengezinswoningen aan De Bleek liggen aan een intiem groen hof in de buurt Parksingel
De buurt Parksingel in de Wilgenrijk heeft een prachtige ligging. Er zijn verschillende woonsferen te vinden. Zo kun je wonen aan de statige laan Verreweg, de singel, de recreatieve Parkwal of aan een intiem groen hof. Deze buurt bestaat uit 85 koop- en huurhuizen in een gevarieerd aanbod van drie- en vierlaagse hofhuizen, riante herenhuizen, twee-onder-één-kaphuizen en verschillende soorten appartementen.
 
Aan De Bleek komen ook 22 sociale huurappartementen
Thunnissen startte met de bouw in februari 2022. De appartementen worden naar verwachting opgeleverd in het vierde kwartaal van 2023.
 
Wilgenrijk is een bijzondere woonomgeving die de harmonie tussen natuur en gemeenschap omarmt
Met aandacht voor groene ruimten, waterpartijen en moderne woningen streeft Wilgenrijk ernaar om een unieke levensstijl te bieden waar bewoners kunnen gedijen en groeien. Gelegen in een adembenemend landschap is Wilgenrijk een levendige woonplek die zich richt op het creëren van een hechte en actieve gemeenschap.