startpagina

Hans Kox, nieuwe directeur-bestuurder Waterweg Wonen

04-08-2023

Per 1 oktober wordt Hans Kox de nieuwe directeur-bestuurder van Waterweg Wonen. Hij volgt daarmee Nicole Peeters op, de huidige interim-bestuurder.

Hans Kox, nieuwe directeur-bestuurder Waterweg Wonen

Dominic Schrijer, voorzitter RvC van Waterweg Wonen: “We hebben binnen Waterweg Wonen een mooie ambitie waarvan het sleutelwoord KOMPASSIE is. Een samenvoeging van passie, compassie en kompas. Door Hans’ brede bestuurservaring op verschillende plekken in het maatschappelijk veld, is hij zeer bekend met hedendaagse sociale vraagstukken. Hij heeft een visie hierop, een verbindende manier van samenwerken en bovendien energie om met en voor de huurders en medewerkers van Waterweg Wonen aan de slag te gaan. Eigenschappen die uitstekend passen bij KOMPASSIE en we zijn daarom heel blij om Hans te verwelkomen aan het roer van Waterweg Wonen.”
 
Hans Kox: “Ik dank de Raad van Commissarissen, de OR en de organisatie voor het in mij gestelde vertrouwen. Graag bouw ik met de medewerkers van Waterweg Wonen verder aan woon- en werkgeluk!
 
Afscheid
We nemen op 1 oktober afscheid van onze huidige interim-bestuurder, Nicole. We bedanken haar voor haar inzet, daadkracht en betrokkenheid van de afgelopen maanden. In deze periode leverden we 48 tiny houses op voor ontheemde Oekraïners in de Vlaardingse wijk Mrija en tekenden we een intentieovereenkomst met oa gemeente Vlaardingen voor de verbeteraanpak van de Zuidbuurt in de Westwijk van Vlaardingen.  
 
We hebben er alle vertrouwen in dat we de komende periode verder kunnen bouwen aan het woongeluk van de Vlaardingers.
 
Bij Waterweg Wonen werken wij met KOMPASSIE aan woongeluk in Vlaardingen
Als grootste woningcorporatie van Vlaardingen, willen we dat bewoners van onze ruim 11.000 sociale huurwoningen zich geen zorgen hoeven te maken over wonen. We zorgen voor goede, betaalbare woningen en te investeren in een fijne woonomgeving. Hiervoor werken we samen met andere Vlaardingse partners, zoveel mogelijk preventief. Het woongeluk van onze huurders is altijd ons uitgangspunt.