startpagina

Woonstad Rotterdam bouwt door in Pendrecht

24-09-2014

Zaterdag 27 september start verkoop en verhuur De Gaarden

Woonstad Rotterdam bouwt door in Pendrecht

27 September start de verkoop- en verhuur van De Gaarden, het één na laatste nieuwbouwproject van ‘De Tuin op het Zuiden’ in Pendrecht. Woonstad Rotterdam bouwt hier 48 eengezinswoningen met een ruime woonkamer, diepe tuin en eigen parkeerplaats. Belangstellenden zijn welkom van 11.00- tot 13.00 uur in de modelwoning aan de Krabbendijkestraat 311.

De Gaarden bestaat uit 48 ruime eengezinswoningen die ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd zijn. Zo koop je al een woning voor € 169.500 v.o.n. en huur je voor € 869 per maand. Alle woningen hebben een diepe tuin en eigen parkeerplaats. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor (jonge) gezinnen. De buurt is ruim opgezet en groen en er is een groot aanbod aan kinderopvang, scholen en sportclubs. Daarnaast is de buurt heel centraal gelegen: enkele minuten van de diverse uitvalswegen, metro en bus.

De Gaarden is onderdeel van de De Tuin op het Zuiden; een groot herstructureringproject in Pendrecht waar Woonstad Rotterdam zo’n 500 ruime eengezinswoningen, maisonnettes en appartementen heeft gebouwd. Pendrecht Zuid heeft een heel ander gezicht gekregen. Van gestapelde bouw naar eengezinswoningen. En van huur naar vooral koop. Omdat vastgehouden is aan het beroemde stempel van Lotte Stam Beese is de woonomgeving ruim van opzet, groen dankzij de binnentuinen en het gebruik van hagen bij de privé tuinen. De parkeerplaatsen zijn geclusterd tussen de rijen woningen in. En door verkeerswegen eruit te halen en speelplekken te situeren in de binnentuinen is het een kindvriendelijke buurt geworden.

Na de Gaarden volgt nog slechts één fase waardoor geïnteresseerden snel moeten beslissen.

Start verkoop / verhuur:
zaterdag 27 september 2014

Locatie:
De modelwoning, Krabbendijkestraat 311

Tijd:
11.00 uur – 13.00 uur