startpagina

Start verkoop Hof aan de Hef 24 januari

12-01-2015

Stijlvol en riant wonen aan de Maas

Start verkoop Hof aan de Hef 24 januari

Woonstad Rotterdam start 24 januari met de verkoop van eigentijdse woningen met een historische uitstraling op het Noordereiland. Van 14.00 tot 16.00 uur worden de tekeningen en de prijzen gepresenteerd bij ‘Tante Nino’, van der Takstraat 129. De woningen appartementen, stadswoningen, herenhuizen en atelierwoningen zijn te koop vanaf ca. € 170.000,- tot € 359.000,- v.o.n.

Hof aan de Hef bestaat uit 36 eigentijdse nieuwbouwwoningen op het Noordereiland. Tussen de Prins Hendrikkade, van der Takstraat, Burgemeester Hoffmanplein en Tulpstraat. In ‘Hof aan de Hef ‘ komen herenhuizen, stadswoningen, appartementen en atelierwoningen.
Alle woningen beschikken over een privé buitenruimte. Daarnaast kunnen bewoners straks gebruik maken van de gezamenlijke hof aan de achterkant.

21 Herenhuizen
De stijlvolle herenhuizen bestaan uit 4 bouwlagen en een privéterras. Er zijn verschillende typen die kopers naar eigen wens kunnen indelen.
7 Stadswoningen
De stadswoningen hebben 3 bouwlagen met een privéterras. Bijzonder is hier het extra hoge plafond op de begane grond. Kopers kunnen kiezen voor bijvoorbeeld een uitbouw of een opbouw.
6 Appartementen
De lichte appartementen hebben een fantastisch uitzicht. Of over het water van de Koningshaven naar de Hef, of op het Burgemeester Hoffmanplein naar de Maas en de binnenstad.
2 Atelierwoningen
Deze bijzondere woningen zijn geschikt voor een kantoor of atelier aan huis. Heel praktisch: ze hebben twee afzonderlijke ingangen, zodat je werk en privé goed kunt scheiden.

Meer informatie is te vinden op de projectsite www.hofaandehef.nl.

Het Noordereiland
Wonen op het Noordereiland heeft grote voordelen: Centraal en toch rustig, bijna dorps en toch de dynamiek van de stad in een grotendeels 19e-eeuwse sfeer. Het Burgemeester Hoffmanplein is een verborgen parel van Rotterdam. Het sfeervolle plein is het hart van het Noordereiland.