startpagina

Nieuwe directeur-bestuurder voor WVH

03-11-2014

Met ingang van 1 november 2014 is de heer dr.ir.drs. F.(François) Claessens benoemd tot directeur-bestuurder van Woningbouwvereniging Hoek van Holland.

Nieuwe directeur-bestuurder voor WVH

Na een zorgvuldige procedure met een uitgebreide voorselectie door een extern wervings- en selectiebureau heeft de raad van commissarissen de heer Claessens aangesteld, daarin ondersteund door een positief advies vanuit alle interne geledingen van WVH.
 
De raad van commissarissen is zeer ingenomen met de heer Claessens, die in de volkshuisvesting zijn sporen heeft verdiend. Zij verwachten dat de nieuwe directeur-bestuurder met zijn kennis en kwaliteiten op gebieden als bouwkunde, strategie en (portfolio- en asset)management alsmede met zijn open stijl van communiceren een positieve impuls zal geven aan het beleid van de vereniging en organisatie. 
 
Er ligt een groot aantal uitdagingen op de heer Claessens en de corporatie te wachten. Het invullen van een nieuwe strategische koers binnen de huidige en toekomstige financiële beperkingen is een serieuze opgave. Daarbij is het nodig om samen met de huurders, belanghebbenden en medewerkers verantwoorde keuzes te maken.
 
Met de komst van de nieuwe directeur-bestuurder en een weer volledig bezette Raad van Commissarissen wordt een lastige bestuurlijke periode afgesloten, waarin de raad van commissarissen zware maar noodzakelijke beslissingen moest nemen.

Meer informatie vindt u op de website www.wbv-hvh.nl.