startpagina

Leo Bartelse neemt afscheid als directeur-bestuurder

29-09-2016

Onder grote belangstelling heeft Leo Bartelse dinsdag 27 september afscheid genomen van zijn relaties. Op 1 oktober 2016 treedt hij na 8 jaar af als directeur-bestuurder van Maaskoepel.

Leo Bartelse neemt afscheid als directeur-bestuurder

Genodigden kwamen naar Café De Unie aan de Mauritsweg om Leo een afscheid te geven waar hij met veel plezier aan terug zal denken. Een grote opkomst en een creatieve insteek van de organisatie zorgde voor een sfeervolle avond. Geen receptie zoals we gewend zijn bij een afscheid maar een avond geheel in het teken van Leo z’n passie: Theater. De aankleding van de zaal was gebaseerd op  “De Parade”. Bij verschillende tentjes waren hapjes te krijgen maar ook een popcornmachine stond klaar, en voor wie geen trek had was er een kleurwedstrijd en een aantal theatrale acts. Om het plaatje compleet te maken gaf zangeres Joia twee keer een live optreden.



Gastvrouw Diana Velders, oud medewerker van Maaskoepel, zorgde voor een vlot verloop van de avond. Speeches van verschillende relaties bekrachtigden de waardering naar Leo. Zelf liet hij  tijdens zijn speech weten dat hij zeer vereerd was met dit afscheid.



De medewerkers van Maaskoepel, allen gekleed in zwart en goud, bedankte Leo aan het einde van de avond voor zijn inzet, vertrouwen en eindeloze kennis.