startpagina

Inloopbijeenkomst Prinsessenpark

16-11-2015

QuaWonen organiseert een bijeenkomst voor omwonenden en geïnteresseerden.

Inloopbijeenkomst Prinsessenpark

Op het terrein in Krimpen aan den IJssel waar voorheen de Prinsessenflats stonden, komen eigentijdse woongebouwen in het groen. De bouw van de eerste twee woongebouwen begint in januari 2016. Op 3 december organiseren QuaWonen, aannemer NBU, Lelie zorggroep en de gemeente een inloopbijeenkomst voor omwonenden en geïnteresseerden.
 
De inloopbijeenkomst voor project Prinsessenpark is in de eerste plaats bedoeld om omwonenden te informeren over de plannen voor de nieuwbouw, alvast wat inzicht te geven in de inrichting van het openbaar gebied en te vertellen over de mogelijke overlast tijdens de bouwwerkzaamheden. Ook andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom.
 
Praktische informatie inloopbijeenkomst
De inloopbijeenkomst vindt plaats op donderdag 3 december in de grote zaal van De Tuyter, Nachtegaalstraat 8 in Krimpen aan den IJssel. Medewerkers van QuaWonen, de Nederlandse Bouw Unie, Lelie zorggroep en de gemeente zijn tussen 15.00 en 20.00 uur aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.
 
Toewijzing huurwoningen
QuaWonen verwacht op zijn vroegst medio 2016 meer informatie te kunnen geven over de regels voor de woningtoewijzing. Dat heeft onder andere te maken met veranderingen in landelijke en lokale regelgeving. De corporatie verwacht de verhuur van de woningen vanaf de 2e helft van 2016 aan te kondigen in Het Kontakt en op www.quawonen.com.
Om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning in Krimpen aan den IJssel moet u ingeschreven zijn bij Woonnet Rijnmond: www.woonnetrijnmond.nl.
 
Over het project
In totaal omvat project Prinsessenpark verschillende bouwblokken met zo’n 230 appartementen voor verschillende doelgroepen. De nieuwbouw wordt uitgevoerd in lichte kleuren, wat een frisse en eigentijdse aanblik geeft. Ook de inrichting van de woonomgeving krijgt veel aandacht, waardoor het geheel de uitstraling krijgt van een park. Zie ook: www.quawonen.com/projecten/nieuwbouw-projecten.