startpagina

Huurders mogen het zeggen bij Waterweg Wonen

25-06-2014

Vanaf nu kunnen huurders van Waterweg Wonen zelf aangeven wanneer de keuken, badkamer en/of toilet vervangen moet worden.

Huurders mogen het zeggen bij Waterweg Wonen

Voorheen werden dergelijke werkzaamheden uitgevoerd tijdens een groot onderhoudsproject. Waterweg Wonen zet de klant centraal door een ketensamenwerking met drie aannemingsbedrijven.

Keuze is aan de klant
Niet alleen het moment van vervanging is de keuze van de huurder, ook hoe de keuken, badkamer of toilet er uit komt zien. In de Woonwinkel van Waterweg Wonen krijgt de klant namelijk allerlei opties voor kleuren, materialen en apparatuur.
 
Is vervanging altijd mogelijk? Ja!
Waterweg Wonen hanteert een standaardperiode (afschrijvingsperiode) voordat een keuken, badkamer of toilet wordt vervangen. Maar vanaf nu is eerder vervangen zeker mogelijk! De huurder betaalt dan een vergoeding voor de jaren dat er eerder vervangen wordt, dan de standaardperiode.   
 
Bijzondere samenwerking
Waterweg Wonen realiseert dit samen in ketensamenwerking met drie betrokken aannemers: BAM, Heembouw en Rendon.  Met elkaar wordt er intensief gewerkt aan het proces, dat bijdraagt aan: “Beter, Sneller, Goedkoper en Leuker” voor de klanten van Waterweg Wonen.
 
Meer weten?
Huurders van Waterweg Wonen die meer willen weten kijken op: http://www.waterwegwonen.nl/ik-ben-huurder/nieuwe-keuken,-badkamer-of-toilet/ of nemen contact op met de Woonwinkel van Waterweg Wonen via telefoonnummer 010 248 88 88.
 
Over Waterweg Wonen
Woningcorporatie Waterweg Wonen verhuurt circa 12.000 woningen in Vlaardingen en is daarmee de grootste sociale verhuurder in deze stad. Mensen met een laag inkomen of in een kwetsbare positie op de woningmarkt, staan bij Waterweg Wonen voorop. Daarnaast levert Waterweg Wonen woon- en maatschappelijke diensten, ontwikkelt en beheert zij maatschappelijk vastgoed en investeert zij in stedelijke voorzieningen.