startpagina

Begin van de realisatie van De Nieuwe Vogelbuurt

16-07-2014

We gaan van start! De eerste appartementencomplexen in Holy-Zuidoost worden nu gesloopt om ruimte te maken voor de eerste fase van De Nieuwe Vogelbuurt.

Begin van de realisatie van De Nieuwe Vogelbuurt

Planning
De afgelopen maanden zijn er met name sloopwerkzaamheden in de bestaande woningen uitgevoerd, maar nu gaan echt de eerste drie complexen plat. Dit gaat zorgen voor een hele andere aanblik van de wijk. In het voorjaar van 2015 verwachten Waterweg Wonen en Dura Vermeer de eerste paal te kunnen slaan van de nieuwe eengezinswoningen.
 
Het project
De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy biedt ruimte voor jouw toekomst! Het wordt bij uitstek een plek waar starters en jonge gezinnen zich thuis voelen: een kindvriendelijke, veilige en groene buurt, waar tegelijkertijd alle voorzieningen bij de hand zijn. Waterweg Wonen en Dura Vermeer gaan tot 2020 in De Nieuwe Vogelbuurt 430 aantrekkelijke eengezinswoningen ontwikkelen. Er wordt uitgegaan van zes fasen sloop van 651 woningen en de realisatie van 430 eengezinswoningen.
 
Inschrijven als Vroege Vogel  
Mensen die zich inschrijven als Vroege Vogel op de website www.denieuwevogelbuurt.nl krijgen inspraak over hoe de woningen en de leefomgeving er uit komt te zien. Inschrijven als Vroege Vogel is vrijblijvend en is nog steeds mogelijk. Het nieuws volgen omtrent De Nieuwe Vogelbuurt? Volg op Facebook:  www.facebook.com/denieuwevogelbuurt