startpagina

22 januari zelf je koers bepalen in Kaapvaarder

13-01-2015

Kopers kunnen tijdens Koersavonden de indeling en buitenkant van eigen nieuwbouwhuis ‘op’ Katendrecht bepalen

22 januari zelf je koers bepalen in Kaapvaarder

Woonstad Rotterdam bouwt ‘op’ Katendrecht 32 eigentijdse herenhuizen met een klassieke uitstraling. Potentiële kopers kunnen tijdens de Koersavond op 22 januari meedenken over hoe de buitenkant en de binnenkant van hun droomhuis eruit komt te zien. De eerste Koersavond begint om 20.00 uur in het Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan 1. Deelnemers aan de Koersavonden krijgen voorrang bij toewijzing als de verkoop start.
 
Project Kaapvaarder is (voorlopig) het laatste nieuwbouwproject met eengezinswoningen van Woonstad Rotterdam in Katendrecht. Kaapvaarder biedt  alle voordelen van nieuwbouw: onderhoudsarm, energiezuinig en comfortabel. Daarnaast kunnen kopers, als ze er snel bij zijn, nog veel zelf bepalen.
Tijdens de Koersavonden kunnen zij de koers uitzetten naar hun ideale woning.
In workshops denken potentiële kopers mee over zowel de buitenkant als de binnenkant. Hoe ziet de straatgevel van jouw huis eruit? Wil je een erker, of een dakkapel? Denk ook aan de binnenkant: wil je liever koken op de 1e verdieping? Een extra slaapkamer op de zolderverdieping? Ook over de inrichting van de daktuin op de eerste verdieping kun je meedenken: vind je dat dit een gezamenlijke ruimte moet zijn of niet?
 
Voorrang
Deelnemers aan de Koersavonden krijgen voorrang bij toewijzing wanneer de verkoop start. Aanmelden kan via info@kaapvaarder.nl
Prijzen variëren van circa € 250.000,- tot circa € 450.000,-  (afhankelijk van  keuzes koper)
 
Locatie: Verhalenhuis Belvédère, Rechthuislaan 1
Tijd: Inloop 19:30 uur, aanvang programma 20:00 uur.

Kaapvaarder
Kaapvaarder telt 32 stadswoningen met mooie details in de gevels, een klassieke indeling en hoge plafonds van maar liefst 3 meter of nog hoger. Typerend zijn de woonkeuken op de begane grond en de afzonderlijke woonkamer op de 1e verdieping. Elke woning heeft minimaal 3 slaapkamers. Bij woningen met een zolder maak je eenvoudig een 4e slaapkamer. Er zijn 4 woningtypen.
Met zijn karakteristieke architectuur en verfijnde detaillering is Kaapvaarder een prachtige vertaling van de historische architectuur.
Alle informatie over Kaapvaarder is te vinden op www.kaapvaarder.nl.