startpagina

20 november Woonstad Woonavond

13-11-2014

Alle informatie over wonen in Rotterdam

20 November organiseert Woonstad Rotterdam de eerste Woonavond. Mensen die op zoek zijn naar een koophuis- of vrije sector huurhuis kunnen zich vrijblijvend laten informeren over het ruime aanbod van Woonstad Rotterdam. Ook kunnen zij terecht voor hypotheekadvies. De Woonstad Woonavond is 20 november van 19.00 tot 21.00 uur in de woonwinkel, Rochussenstraat 21.
 
Voor mensen die op zoek zijn naar een huis of zich willen oriënteren op de Rotterdamse woningmarkt organiseert Woonstad Rotterdam op 20 november de Woonstad Woonavond. Iedereen kan zich vrijblijvend laten informeren over het ruime aanbod (nieuwbouw en bestaande bouw) van koopwoningen en vrije sector huurwoningen (huurprijs vanaf € 699,50 per maand) van de corporatie. Ook kunnen belangstellenden terecht voor een financieel advies: Kopen of huren? Wat is het beste, wat kun je lenen en welke hypotheek past bij jou?
 
Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnenlopen in de Woonwinkel maar kunnen zich ook vooraf aanmelden waarbij ze kunnen aangeven wat zij zoeken en of zij financieel advies wensen. Aanmelden kan via www.jouwhuis.nu.
 
Klusbon twv € 100
Wanneer bezoekers van deze Woonavond besluiten tot aankoop van een woning, of huren van een vrije sector huurwoning dan krijgen zij een klusbon twv € 100,-. Daarnaast verloot Woonstad Rotterdam onder mensen die zich hebben aangemeld voor de Woonavond een diner voor twee.