startpagina

17 september Woonstad Woonavond

24-08-2015

Donderdagavond 17 september organiseert Woonstad Rotterdam de Woonstad Woonavond.

17 september Woonstad Woonavond

Mensen die op zoek zijn naar een koop- of vrije sector huurwoning kunnen zich laten adviseren over hun mogelijkheden bij Woonstad Rotterdam en financieel advies krijgen van een hypotheekadviseur. De Woonavond is van 19.00 uur tot 21.00 uur in de Woonwinkel van Woonstad Rotterdam, Rochussenstraat 21.
 
Woonstad Rotterdam heeft een groot woningaanbod in Rotterdam. Variërend van bestaande woningen tot een divers aanbod aan nieuwbouwprojecten. Koopwoningen vanaf € 50.000,- tot  € 440.000,- en huurwoningen vanaf € 711,- per maand. Tijdens de Woonavond krijgen woningzoekenden advies op maat. Over hun financiële mogelijkheden en over hun mogelijkheden hun droomhuis te vinden. De adviseurs helpen de woningzoekenden met het concreet maken van hun woonwensen. Ze kijken samen met de woningzoekenden naar het soort huis en de wijk waarin men wil wonen. Daarnaast kan bekeken worden wat het beste past: kopen of huren.
 
Woningzoekenden kunnen donderdag 17 september tussen 19.00 en 21.00 uur vrijblijvend binnenlopen in de Woonwinkel van Woonstad Rotterdam, Rochussenstraat 21. Om wachten te voorkomen is het raadzaam om zich vooraf aan te melden. Dit kan tot 14 september via http://www.woonstadrotterdam.nl/Home/Jouw-huis/Woonstad-Woonavond.
 
Klusbon
Mensen die naar aanleiding van de Woonavond een huis huren of kopen ontvangen een klusbon t.w.v. €100,-!